Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde

Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde
Spaghetele lui Alice Waters cu usturoi verde sunt un vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 612 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, usturoi, spaghete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 135 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Picioarele De Rață Fierte Ale Lui Alice Waters Cu Praz Și Măsline Verzi, Alice Waters Ratatouille, și Gratinul Elvețian De Chard Al Lui Alice Waters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și adăugați spaghetele. Gatiti pana la al dente, rezervand 1 cana de apa de gatit pentru paste inainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare (3 litri) la foc mediu până la shimming.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și 1/4 cană de apă. Acoperiți și transpirați, amestecând ocazional, până se înmoaie, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a împiedica usturoiul să se caramelizeze prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați pastele fierte în amestecul de usturoi și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați puțină apă de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a aduce vasul la o consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Serviți cu mai mult ulei de măsline și blaturile tocate ale usturoiului verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista