Spaghete Și Chiftele Proaspete Cu Parmezan Ras
Reteta proaspete parmezan ras spaghete & chiftele ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 35 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, parmezan grosier și brânzeturi romano, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chiftele de pui cu spaghete și parmezan, Spaghete cu chiftele de curcan rozmarin-parmezan, și Crash fierbinte parmezan chiftele pentru spaghete sau cursoare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă primele 5 ingrediente și 1/4 cană de brânză; se modelează în 18 chiftele.
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 15 min. sau până când se termină (160F). Între timp, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor pachet, omițând sare.
Sosul de căldură în cratiță mare.
Scurgeți spaghetele; așezați pe platou. Se amestecă chiftelele în sos; lingura peste spaghete. Se acoperă cu brânza rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto