Spaghete și chiftele festive

Spaghete și chiftele festive
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă să încerci Festive Spaghetti 'n' Meatballs. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 513 calorii . Un amestec de sos de spaghete fără carne, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 74% , acest fel de mâncare este solid. Chifteluțe de curcan festive cu glazură de afine – sărace în carbohidrați/fără gluten , chiftele de pui pentru spaghete și chiftele și spaghete și chiftele sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ciupercile, ardeiul verde și ceapa în ulei până devin crocante; se amestecă vinul sau apa. Se aduce la fierbere; gătiți timp de 2 minute. Se amestecă sosul de spaghete și chiftele. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când chiftelele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Bloc (8 Uncii) De Brânză Colby, Tăiată în Cuburi1 Bloc (8 Uncii) De Brânză Colby, Tăiată în Cuburi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O1 Pachet. (4 Porții) Gelatina Cu Aromă De Fructe De Pădure De Marca JELL-O
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 InchLegături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
2
Serviți chiftele și sosul cu spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
SpagheteSpaghete
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista