Spaghete Squash cu lămâie și capere
Spaghete Squash cu lamaie si capere este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 486 calorii, 4G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 53 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Squash De Vară Cu Lămâie, Capere Și Parmezan, Suc De Spaghete Cu Lămâie-Salvie, și Lămâie Pesto Spaghetti Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați ambele dovlecei în 1/2 pe lungime și scoateți toate semințele. Frecați-le în interior și în exterior cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Așezați partea tăiată de dovlecei în jos pe o tigaie sau o foaie de prăjituri și acoperiți-o cu folie.
Se introduce la cuptor și se gătește până când coaja este ușor moale sau dă cu puțină presiune, aproximativ 20 de minute. Când au terminat, răzuiți carnea cu o furculiță și rezervați, păstrându-vă cald.
Într-o tigaie fierbinte, topiți untul și continuați să gătiți până se rumenesc.
Adăugați caperele, dovleceii și ardeiul gras pentru a opri untul să nu mai gătească și gătiți, amestecând, până se înmoaie. Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Într-un bol mare de amestecare amestecați dovleceii, sosul de unt și roșiile și serviți.