Spaghete Puttanesca

Spaghete Puttanesca
Spaghete Puttanescan este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 645 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați măsline mari, roșii, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Spaghete Cu măsline și roșii (spaghete alla Puttanesca), Spaghete Alla Puttanesca (Spaghete Cu Sos Fierbinte), și Spaghete alla puttanesca (spaghete" Streetwalker") pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti spaghetele in apa sarata, clocotita pana la al dente. Între timp prăjiți usturoiul, caperele, măslinele, hamsiile, ardeii iute și oregano în puțin ulei de măsline timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați roșiile, aduceți la foc mic și continuați să gătiți timp de 4 sau 5 minute, până când aveți o consistență minunată de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Se scoate de pe foc, se scufundă spaghetele scurse în ea, se aruncă și se acoperă cu sosul. Rupeți tot busuiocul peste el, corectați condimentul și stropiți cu ulei de măsline extravirgin bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista