Spaghete picante cu fenicul și ierburi
Spaghetele picante cu fenicul și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 373 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, ardei iute jalape, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Spaghete Picante Cu Fenicul Și Ierburi, Fenicul la cuptor și roșiile cu ierburi, și Paste de calmar și fenicul cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut pancetta în tigaie mare peste mediucăldură până când pancetta este aurie. Folosind slottedsloon, transferați pancetta pe prosoape de hârtie.
Adăugați 1 lingură de ulei în picături în tigaie.
Se adauga usturoi si ardei iute; saut peste 1 minut.
Adăugați fenicul; gatiti pana laîncepând să se înmoaie, 5 minute.
Se amestecăbulion, 2 linguri pătrunjel,suc de lămâie și semințe de fenicul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la scăzut, acoperiți și gătiți până când feniculul este foarte fraged, 20 de minute.
Se ia de pe foc.Se condimentează cu sare și piper.
Gatiti pastele pana se inmoaie; se scurge. Rezervă1 cană lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Descoperiți tigaia cu amestec de feniculși reveniți la foc mare. Gatiti pana aproapetot lichidul este absorbit, aproximativ 4 minute.
Adăugați fenicul în paste. Se amestecă 2 linguriulei, 1/2 cană de brânză și pancetta.
Adaugălichid de gătit cu 1/4 cană dacă este uscat. Tosspasta; se transferă în vasul de servire.
Presărați 2linguri de pătrunjel peste.