Spaghete picante cu fenicul și ierburi

Spaghete picante cu fenicul și ierburi
Spaghetele picante cu fenicul și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 373 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, ardei iute jalape, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Spaghete Picante Cu Fenicul Și Ierburi, Fenicul la cuptor și roșiile cu ierburi, și Paste de calmar și fenicul cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut pancetta în tigaie mare peste mediucăldură până când pancetta este aurie. Folosind slottedsloon, transferați pancetta pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 lingură de ulei în picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga usturoi si ardei iute; saut peste 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
4
Adăugați fenicul; gatiti pana laîncepând să se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
5
Se amestecăbulion, 2 linguri pătrunjel,suc de lămâie și semințe de fenicul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la scăzut, acoperiți și gătiți până când feniculul este foarte fraged, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
6
Se ia de pe foc.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Gatiti pastele pana se inmoaie; se scurge. Rezervă1 cană lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Descoperiți tigaia cu amestec de feniculși reveniți la foc mare. Gatiti pana aproapetot lichidul este absorbit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați fenicul în paste. Se amestecă 2 linguriulei, 1/2 cană de brânză și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
PastePaste
10
Adaugălichid de gătit cu 1/4 cană dacă este uscat. Tosspasta; se transferă în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați 2linguri de pătrunjel peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
12
Se servește cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
13
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista