Spaghete Paste Carbonara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Spaghetti Pasta Carbonaran. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 833 calorii. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2235 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați paste spaghete, ouă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, și Spaghetti Carbonara sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți apa pentru paste: puneți o oală mare cu apă sărată la fiert (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă.)
Saut pancetta/bacon si usturoi: in timp ce apa se apropie de fierbere, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare saut la foc mediu.
Adăugați slănina sau pancetta și gătiți încet până când sunt crocante.
Adăugați usturoiul (dacă folosiți) și gătiți încă un minut, apoi opriți focul și puneți pancetta și usturoiul într-un castron mare.
Bateți ouăle și jumătate din brânză: într-un castron mic, bateți ouăle și amestecați în aproximativ jumătate din brânză.
Gatiti pastele: odată ce apa a ajuns la fierbere, adăugați pastele uscate și gătiți, neacoperite, la fierbere.
Aruncați pastele cu pancetta/ slănină: când pastele sunt al dente (încă puțin ferme, nu moale), folosiți clești pentru a le muta în vasul cu slănină și usturoi.
Lasă-l să picure umed. Rezervați o parte din apa pentru paste.
Mutați pastele din oală în castron rapid, deoarece doriți ca pastele să fie fierbinți. Căldura pastelor este cea care va încălzi ouăle suficient pentru a crea un sos cremos.
Aruncați totul pentru a combina, lăsând pastele să se răcească suficient, astfel încât să nu facă ouăle să se coaguleze atunci când le amestecați. (Aceasta este partea dificilă.)
Adăugați amestecul de ou bătut:
Adăugați ouăle bătute cu brânză și aruncați rapid pentru a combina încă o dată.
Se adaugă sare după gust.
Adăugați puțină apă pentru paste înapoi la paste pentru a nu se usca.
Serviți imediat cu restul de parmezan și piper negru proaspăt măcinat.
Dacă doriți, presărați puțin pătrunjel tocat proaspăt.
Vin recomandat: Frascati, Chablis, Pinot Grigio
Pasta Carbonara funcționează foarte bine cu Frascati, Chablis și Pinot Grigio. Un vin alb uscat crocant echilibrează bogăția unei carbonare cremoase. Frascati este un vin Roman, ceea ce îl face o alegere deosebit de potrivită pentru felul de mâncare Roman. Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore]()
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Galben strălucitor, strălucitor. Are un nas larg și intens, cu note de flori și fructe tropicale. Un palat plin, moale, cu postgust persistent. Potrivit pentru primele feluri de mâncare, crustacee, carne albă și brânzeturi proaspete