Spaghete Make-Ahead cu rucola jalape Pesto și dovlecei

Spaghete Make-Ahead cu rucola jalape Pesto și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu rucola jalape Pesto și dovlecei. Această rețetă servește 2 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 743 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, spaghete, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Umplut Cu Jalapeno Cremos, Spaghete Coapte Cu Tigaie Înainte, și Supă de legume de primăvară cu Pesto.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele chiar sub al dente conform instructiunilor pachetului. Între timp, combinați rucola, parmezanul, nucile și jalapeno în blender sau robot de bucătărie. Pulsați să tăiați și să combinați, apoi curgeți în ulei de măsline cu motorul pornit. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați pesto într-o strecurătoare cu plasă fină și lăsați excesul de ulei sau umiditate să se scurgă timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Scurgeți pastele și rulați imediat sub apă foarte rece pentru a opri gătitul. Aruncați cu dovlecei și pesto pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5
Se servește rece sau la frigider și se servește a doua zi.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista