Spaghete LaDonna cu sos

Spaghete LaDonna cu sos
Spaghetele LaDonna cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 466 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, morcovi, spaghete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Spaghete alle vongole (spaghete Cu sos de scoici) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita si ceapa la foc mediu pana se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
2
Scurgeți grăsimea.
3
Combinați carnea de vită și ceapa, sucul de roșii, pasta de roșii, sosul de roșii, morcovii răzuți, condimentele, ciupercile, usturoiul și sarea și piperul într-un vas mare. Se fierbe 2 până la 3 ore la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
CondimenteCondimente
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Scurgere.
6
Serviți sosul peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista