Spaghete Genoveze
Spaghetti Genovese este un fel principal care servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 70 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de cartofi noi, ulei de măsline, fasole verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Spaghete Genoveze, Trofie a la Genovese, și Caneloni Genovezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă un ibric cu apă clocotită într-o tigaie foarte mare până se umple pe jumătate. Reveniți la fierbere, apoi adăugați cartofii și spaghetele și puțină sare. Gatiti 10 minute pana cand cartofii si pastele sunt aproape fragede. Sfat în fasolea verde și gătiți încă 5 minute.
Se scurge bine, rezervând 4 linguri de lichid de gătit. Întoarceți cartofii, pastele și fasolea în tigaie, apoi amestecați pesto-ul proaspăt și lichidul de gătit rezervat. Condimentați după gust, împărțiți între patru farfurii de servire și stropiți cu puțin ulei de măsline.