Spaghetele din Sardinia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 439 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,1 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, pătrunjel, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: spaghete Cu Bottarga din Sardinia, Paste De Ton Din Sardinia, și Paella În Stil Sardinian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute. Împingeți într-o parte a tigaiei și creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați roșiile, amestecând pentru a le rupe puțin și gătiți până când marginile se rumenesc și uleiul devine roșu, aproximativ 6 minute. Amestecați cârnații și roșiile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu în tigaie, apoi împrăștiați șofranul peste amestec. Gatiti, amestecand, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați pătrunjelul, 1 cană de busuioc și 1 linguriță de sare. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Între timp, gătiți spaghetele într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Adăugați spaghetele, lichidul de gătit și sucul de roșii rezervat în sosul de cârnați și aruncați, aproximativ 3 minute. Se acoperă cu pecorino și restul de 1/2 cană de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor