Spaghete din grâu integral cu praz și alune

Spaghete din grâu integral cu praz și alune
Spaghete din grâu integral cu praz și alune sunt un fel principal lacto ovo vegetarian. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD per porție. O porție conține 663 de calorii, 26 g de proteine și 31 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, praz, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 84%. Rețete similare includ spaghete din grâu integral cu praz sotat, fasole albă și nuci, mimoza de praz cu alune prăjite și praz la grătar cu unt brun și alune condimentate.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Radicchio Cu Cap Mic, Tăiat în Jumătate, Fără Miez și Feliat Subțire1 Radicchio Cu Cap Mic, Tăiat în Jumătate, Fără Miez și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Radicchio, Tăiat în Jumătate, Fără Miez și Feliat SubțireRadicchio, Tăiat în Jumătate, Fără Miez și Feliat Subțire
2
Adăugați spaghetele și gătiți așa cum indică eticheta. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mic și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Se împrăștie prazul în tigaie și se condimentează cu câte 1 linguriță de sare și zahăr. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurge pastele, rezervând aproximativ 1 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Adăugați pastele și lichidul de gătit rezervat în tigaia cu prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adauga restul de 2 linguri de ulei, 1 lingurita de zahar si otetul balsamic. Creșteți focul la mediu-mare și adăugați radicchio și brânza. Se amestecă până când brânza se topește, 3 până la 5 minute. Asezonați cu sare și acoperiți cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista