Spaghete din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino
Spaghete de grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciorbă elvețiană, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Spaghete din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino, Macaroane de grâu integral și brânză cu usturoi picant Chard elvețian, și Pesto elvețian cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se adaugă ciorba și se sotează până se ofilește, aproximativ 2 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile cu sucurile, vinul și fulgii de ardei roșu. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când roșiile încep să se descompună și ciorba este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Condimentează amestecul de ciorbă, după gust, cu sare și piper.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând frecvent, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați spaghetele în amestecul de ciorbă și aruncați pentru a combina.
Transferați pastele în bolurile de servire.
Presărați măslinele, brânza și nucile de pin și serviți.