Spaghete din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino

Spaghetele din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 379 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Macaroane de grâu integral și brânză cu usturoi picant Chard elvețian, Tortellini în bulion cu Chard elvețian și Pecorino, și Pesto elvețian cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se adaugă ciorba și se sotează până se ofilește, aproximativ 2 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile cu sucurile, vinul și fulgii de ardei roșu. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când roșiile încep să se descompună și ciorba este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Condimentează amestecul de ciorbă, după gust, cu sare și piper.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând frecvent, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați spaghetele în amestecul de ciorbă și aruncați pentru a combina.
Transferați pastele în bolurile de servire.
Presărați măslinele, brânza și nucile de pin și serviți.