Spaghete din cereale integrale cu varză de Bruxelles și ciuperci
Spaghete de cereale integrale cu varza de Bruxelles si ciuperci este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 600 calorii. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci, pecorino romano, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Varză de Bruxelles și ciuperci, Spaghete Cu Pancettan Și Varză De Bruxelles, și Varza de Bruxelles cu ciuperci și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
* Nota bucătarului: pentru a prăji migdalele, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Se coace într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F până se prăjește ușor, 8 până la 10 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se scurge și se pune într-un bol mare de servire. Aruncați cu 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați varza de Bruxelles, ceapa, ciupercile, usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați creme fraiche, bulion de legume, suc de lămâie și coajă de lămâie. Se aduce la foc mic și se amestecă până când amestecul formează un sos cremos, aproximativ 2 minute. Se amestecă 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Creme Fraiche
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Se toarnă sosul peste paste, se adaugă migdalele și se aruncă până se acoperă.