Spaghete de curcan cu cârnați și ardei

Spaghetele de curcan cu cârnați și ardei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 591 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Încercați Spaghete cu cârnați și ardei, Spaghete cu cârnați și ardei, și Cârnați și ardei umplute Spaghete Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, îndepărtați și aruncați carcasele din cârnați; gătiți cârnați în 1 lingură. ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până când carnea nu mai este roz, rupând cârnații în bucăți în timp ce gătiți.
Scoateți cârnații și picăturile din cuptorul olandez și scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Aruncați orice picături în cuptorul olandez.
Sotati ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in restul de 1 lingura. ulei fierbinte în cuptorul olandez la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă roșiile, sarea și piperul; gătiți 4 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă cârnații, pastele și brânza.
Transferați amestecul în platoul de servire și serviți imediat.
Pentru a îngheța: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Se răcește 30 de minute.
Așezați amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Acoperiți bine cu folie de plastic și folie de aluminiu. Înghețați până la 2 luni. Dezghețați în frigider 24 de ore. Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați și aruncați folia de plastic și folia de aluminiu. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când se încălzește bine.