Spaghete cu somon afumat fierbinte și mărar

Spaghete cu somon afumat fierbinte și mărar
Spaghetele cu somon afumat fierbinte și mărar ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Aceasta reteta de la BBC Good Food necesită pachet de somon, spaghete, CR fra fra FRA, și mărar. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spaghete cu somon afumat fierbinte, rachetă și capere, Mărar Afumat-Somon Hash, și Somon afumat răspândit cu mărar.

Instrucțiuni

1
Mai întâi pregătiți somonul. Îndepărtați somonul în bucăți de dimensiuni mari într-un castron. Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Gatiti pastele. Hrăniți spaghetele în tigaie, amestecați-le, apoi gătiți la fierbere, amestecând ocazional pentru a menține firele separate, până când pastele sunt doar fragede, dar cu o mușcătură. Verificați timpul de gătire de pe ambalaj, deoarece variază. Când pastele sunt aproape gata, aruncați mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Finalizați vasul: îndepărtați tulpinile dure din mărar, apoi tocați frunzele destul de grosolan. Rezervați aproximativ 4 linguri de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele și mazărea și readuceți-le în tigaie cu apa rezervată. Se pune la foc foarte mic, apoi se aruncă somonul, mărarul, crme frache, sarea și mult piper negru proaspăt măcinat. Aruncați totul ușor și încălziți scurt, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista