Spaghete cu roșii și busuioc
Spaghete cu roșii și busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 671 de calorii, 18 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, frunze de busuioc, roșii prune și unt. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Încercați Spaghetti cu roșii și busuioc de la Scarpetta, dovlecei spaghete cu sos de roșii și busuioc și chiftele spaghete și sos de roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie largă, la foc mediu-mare, încălziți 1/3 cană de ulei de măsline până când este destul de fierbinte.
Adăugați roșiile, fulgii de ardei roșu și asezonați ușor cu sare și piper. (Întotdeauna încep cu o mână ușoară cu sare și piper pentru că pe măsură ce roșiile se reduc, sarea se va concentra.) Cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi, zdrobiți roșiile mărunt. (Acest lucru va fi mai ușor de făcut pe măsură ce roșiile încep să se încălzească.) Fierbeți roșiile timp de 20 până la 25 de minute, până când roșiile sunt fragede și sosul s-a îngroșat.
Între timp, stivuiți și rulați frunzele de busuioc într-un cilindru și tăiați subțire în cruce într-o chiffonade.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă mult sărată. Gătiți spaghetele până când nu mai sunt al dente. Rezervați puțin din apa de gătit pastele.
Adăugați pastele în sos și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ușor pastele și sosul împreună cu câteva linguri de lemn și multă mișcare exagerată (puteți chiar agita tigaia) până când pastele sunt doar fragede și sos, dacă s-ar fi despărțit vreun ulei de el, acum arată închegat. (Dacă sosul pare prea gros, adăugați puțin lichid de gătit pastele pentru a-l regla.) Luați tigaia de pe foc și amestecați untul, busuiocul și brânza cu pastele în același mod (pastele trebuie să capete o nuanță portocalie). ) și serviți imediat.
Nota bucătarului: Iată un sfat bun pentru curățarea și însămânțarea roșiilor: Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Aveți în apropiere un bol mare cu apă cu gheață.
Tăiați un X mic și puțin adânc pe fundul fiecărei roșii. Puneți aproximativ 5 roșii în oală și gătiți timp de aproximativ 15 secunde, apoi mutați-le imediat în apă cu gheață. (Faceți acest lucru cu roșiile rămase.) Scoateți pielea cu vârful unui cuțit de toaletă. Dacă pielea se lipește, încercați un curățător de legume folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Tăiați roșiile în jumătate și folosiți degetul pentru a scoate semințele.