Spaghete cu roșii și busuioc

Spaghete cu roșii și busuioc
Spaghete cu roșii și busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 671 de calorii, 18 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, frunze de busuioc, roșii prune și unt. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Încercați Spaghetti cu roșii și busuioc de la Scarpetta, dovlecei spaghete cu sos de roșii și busuioc și chiftele spaghete și sos de roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie largă, la foc mediu-mare, încălziți 1/3 cană de ulei de măsline până când este destul de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați roșiile, fulgii de ardei roșu și asezonați ușor cu sare și piper. (Întotdeauna încep cu o mână ușoară cu sare și piper pentru că pe măsură ce roșiile se reduc, sarea se va concentra.) Cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi, zdrobiți roșiile mărunt. (Acest lucru va fi mai ușor de făcut pe măsură ce roșiile încep să se încălzească.) Fierbeți roșiile timp de 20 până la 25 de minute, până când roșiile sunt fragede și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Între timp, stivuiți și rulați frunzele de busuioc într-un cilindru și tăiați subțire în cruce într-o chiffonade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă mult sărată. Gătiți spaghetele până când nu mai sunt al dente. Rezervați puțin din apa de gătit pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați pastele în sos și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ușor pastele și sosul împreună cu câteva linguri de lemn și multă mișcare exagerată (puteți chiar agita tigaia) până când pastele sunt doar fragede și sos, dacă s-ar fi despărțit vreun ulei de el, acum arată închegat. (Dacă sosul pare prea gros, adăugați puțin lichid de gătit pastele pentru a-l regla.) Luați tigaia de pe foc și amestecați untul, busuiocul și brânza cu pastele în același mod (pastele trebuie să capete o nuanță portocalie). ) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Nota bucătarului: Iată un sfat bun pentru curățarea și însămânțarea roșiilor: Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Aveți în apropiere un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Tăiați un X mic și puțin adânc pe fundul fiecărei roșii. Puneți aproximativ 5 roșii în oală și gătiți timp de aproximativ 15 secunde, apoi mutați-le imediat în apă cu gheață. (Faceți acest lucru cu roșiile rămase.) Scoateți pielea cu vârful unui cuțit de toaletă. Dacă pielea se lipește, încercați un curățător de legume folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Tăiați roșiile în jumătate și folosiți degetul pentru a scoate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista