Spaghete cu roșii și busuioc

Spaghete cu roșii și busuioc
Spaghete cu roșii și busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 671 de calorii, 18 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, frunze de busuioc, roșii prune și unt. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Încercați Spaghetti cu roșii și busuioc de la Scarpetta, dovlecei spaghete cu sos de roșii și busuioc și chiftele spaghete și sos de roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie largă, la foc mediu-mare, încălziți 1/3 cană de ulei de măsline până când este destul de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați roșiile, fulgii de ardei roșu și asezonați ușor cu sare și piper. (Întotdeauna încep cu o mână ușoară cu sare și piper pentru că pe măsură ce roșiile se reduc, sarea se va concentra.) Cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi, zdrobiți roșiile mărunt. (Acest lucru va fi mai ușor de făcut pe măsură ce roșiile încep să se încălzească.) Fierbeți roșiile timp de 20 până la 25 de minute, până când roșiile sunt fragede și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Între timp, stivuiți și rulați frunzele de busuioc într-un cilindru și tăiați subțire în cruce într-o chiffonade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă mult sărată. Gătiți spaghetele până când nu mai sunt al dente. Rezervați puțin din apa de gătit pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați pastele în sos și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ușor pastele și sosul împreună cu câteva linguri de lemn și multă mișcare exagerată (puteți chiar agita tigaia) până când pastele sunt doar fragede și sos, dacă s-ar fi despărțit vreun ulei de el, acum arată închegat. (Dacă sosul pare prea gros, adăugați puțin lichid de gătit pastele pentru a-l regla.) Luați tigaia de pe foc și amestecați untul, busuiocul și brânza cu pastele în același mod (pastele trebuie să capete o nuanță portocalie). ) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Nota bucătarului: Iată un sfat bun pentru curățarea și însămânțarea roșiilor: Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Aveți în apropiere un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Tăiați un X mic și puțin adânc pe fundul fiecărei roșii. Puneți aproximativ 5 roșii în oală și gătiți timp de aproximativ 15 secunde, apoi mutați-le imediat în apă cu gheață. (Faceți acest lucru cu roșiile rămase.) Scoateți pielea cu vârful unui cuțit de toaletă. Dacă pielea se lipește, încercați un curățător de legume folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Tăiați roșiile în jumătate și folosiți degetul pentru a scoate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista