Spaghete cu roșii și busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 671 de calorii, 18 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, frunze de busuioc, roșii prune și unt. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Încercați Spaghetti cu roșii și busuioc de la Scarpetta, dovlecei spaghete cu sos de roșii și busuioc și chiftele spaghete și sos de roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie largă, la foc mediu-mare, încălziți 1/3 cană de ulei de măsline până când este destul de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile, fulgii de ardei roșu și asezonați ușor cu sare și piper. (Întotdeauna încep cu o mână ușoară cu sare și piper pentru că pe măsură ce roșiile se reduc, sarea se va concentra.) Cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi, zdrobiți roșiile mărunt. (Acest lucru va fi mai ușor de făcut pe măsură ce roșiile încep să se încălzească.) Fierbeți roșiile timp de 20 până la 25 de minute, până când roșiile sunt fragede și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
3
Între timp, stivuiți și rulați frunzele de busuioc într-un cilindru și tăiați subțire în cruce într-o chiffonade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă mult sărată. Gătiți spaghetele până când nu mai sunt al dente. Rezervați puțin din apa de gătit pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pastele în sos și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ușor pastele și sosul împreună cu câteva linguri de lemn și multă mișcare exagerată (puteți chiar agita tigaia) până când pastele sunt doar fragede și sos, dacă s-ar fi despărțit vreun ulei de el, acum arată închegat. (Dacă sosul pare prea gros, adăugați puțin lichid de gătit pastele pentru a-l regla.) Luați tigaia de pe foc și amestecați untul, busuiocul și brânza cu pastele în același mod (pastele trebuie să capete o nuanță portocalie). ) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3 Bețișoare De Covrig
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
6
Nota bucătarului: Iată un sfat bun pentru curățarea și însămânțarea roșiilor: Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Aveți în apropiere un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
7
Tăiați un X mic și puțin adânc pe fundul fiecărei roșii. Puneți aproximativ 5 roșii în oală și gătiți timp de aproximativ 15 secunde, apoi mutați-le imediat în apă cu gheață. (Faceți acest lucru cu roșiile rămase.) Scoateți pielea cu vârful unui cuțit de toaletă. Dacă pielea se lipește, încercați un curățător de legume folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoi
8
Tăiați roșiile în jumătate și folosiți degetul pentru a scoate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire