Spaghete cu portocale, curmale și hamsii din ' paste Modern

Spaghete cu portocale, curmale și hamsii din ' paste Modern
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu portocale, curmale și hamsii din 'Pasta Modern. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 703 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, pesmet măcinat grosier, curmale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza datele pe care le-ar putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Curmale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete Cu Lămâie-Avocado Cu Creveți Din ' Paste Moderne, Hamsii albe cu curmale și capere, și Portocale macerate cu curmale și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pesmetul într-o tigaie mică la foc mediu-mare, stropiți cu 2 linguri de ulei și prăjiți din nou, amestecând des, până când sunt crocante. Puneți-le deoparte pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Fierbeți pastele în apă sărată timp de 2 minute mai puțin decât direcționează pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgere.
4
Între timp, într-o tigaie mare la foc foarte mic, încălziți încet Cupa (60 ml) de ulei cu hamsii, apăsând hamsiile cu o lingură de lemn până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați pasta de roșii și curmalele și fierbeți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
DateDate
7
Aruncați pastele în sos pentru a termina de gătit, adăugând puțin lichid de gătit după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Serviți pastele acoperite cu pesmet și fâșii lungi de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista