Spaghete cu portocale, curmale și hamsii din ' paste Modern
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu portocale, curmale și hamsii din 'Pasta Modern. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 703 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, pesmet măcinat grosier, curmale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza datele pe care le-ar putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Curmale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete Cu Lămâie-Avocado Cu Creveți Din ' Paste Moderne, Hamsii albe cu curmale și capere, și Portocale macerate cu curmale și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pesmetul într-o tigaie mică la foc mediu-mare, stropiți cu 2 linguri de ulei și prăjiți din nou, amestecând des, până când sunt crocante. Puneți-le deoparte pe un prosop de hârtie.
Fierbeți pastele în apă sărată timp de 2 minute mai puțin decât direcționează pachetul.
Între timp, într-o tigaie mare la foc foarte mic, încălziți încet Cupa (60 ml) de ulei cu hamsii, apăsând hamsiile cu o lingură de lemn până se dizolvă.
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate.
Adăugați pasta de roșii și curmalele și fierbeți câteva minute.
Aruncați pastele în sos pentru a termina de gătit, adăugând puțin lichid de gătit după cum este necesar.
Serviți pastele acoperite cu pesmet și fâșii lungi de coajă de portocală.