Spaghete cu polen de fenicul, portocale, usturoi și mentă

Spaghete cu polen de fenicul, portocale, usturoi și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu polen de fenicul, portocală, usturoi și mentă. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 675 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, frunze de mentă, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere, Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday, și Naan de mentă, fenicul și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare cu 1/4 cană de sare kosher și gătiți spaghetele până se înmoaie, dar încă ferme. Amestecați ocazional, mai ales când adăugați mai întâi spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce spaghetele fierb, topiți untul la foc mediu-mic într-o tigaie largă. Când untul este topit, adăugați usturoi și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Când spaghetele sunt gata, se strecoară din oală și se adaugă în tigaie împreună cu ulei de măsline, coajă de portocală, mentă și polen de fenicul. Se amestecă până când pastele sunt bine acoperite cu ulei și sunt foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sare după gust și suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista