Spaghete cu piure de fasole Fava și brânză Ragusano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele cu piure de fasole Fava și brânză Ragusano. Această rețetă servește 4 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 774 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole fava, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Piure De Fasole Fava, Piure De Fasole Fava, și Fava Bean Pur Peculae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați fasolea fava decojită și blanch timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
3
Transferați cu lingura cu fante într-o baie de gheață pregătită pentru a opri gătitul. Rezervați apa sărată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Scurgeți fasolea, curățați ușor și aruncați pielea exterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
5
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați două linguri de ulei de măsline, ceapa. țelină tocată și un vârf de sare. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați trei sferturi de cană de bulion de legume și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și adăugați jumătate din fasolea decojită și aproximativ două linguri de frunze de țelină tocate. Gatiti un minut, scoateti-l de pe foc si transferati amestecul intr-un robot de bucatarie sau blender, pulsand pana se obtine un piure dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Transferați piureul într-o cratiță mică, amestecați puțin bulionul de legume rămas la un moment dat pentru a obține o consistență plăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați fasolea fava rezervată. Condimentează cu sare și piper după gust.Întoarceți oala rezervată cu apă sărată la fierbere; adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mediu până se încălzește. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fasole Fava
Fripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie cu ulei și pătrunjel; se încălzește la foc mediu mare aruncând pentru a acoperi, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se ia de pe foc, se adaugă jumătate din brânză și se amestecă pentru a se combina.Împărțiți piureul de fasole fava între farfuriile de servire. Se acoperă cu paste și brânză rămasă.