Spaghete Cu inimi de anghinare și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu inimi de anghinare și roșii. O porție conține 650 calorii, 18g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Roșii, Inimi De Anghinare Și Bietă, Naptime Orzo Cu Inimi De Anghinare Și Roșii, și Friptură de miel cu roșii și inimi de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghete pana la al dente.
Se scurge și se lasă deoparte.Topiți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați inimi de anghinare și roșii. Se amestecă și se gătește timp de 8 până la 10 minute. Reduceți căldura la minim. Se amestecă smântâna și bulionul de pui.
Adăugați sare și piper după gust (nu sub sare!) Gatiti la foc mic pana se incalzeste, apoi stingeti focul.
Așezați pastele scurse într-un castron mare.
Se presară cu 1 cană parmezan.
Se toarnă sosul deasupra.
Adăugați arpagic. Aruncați ușor pentru a combina și a acoperi; adăugați un pic de apă rezervată pentru paste dacă sosul pare prea gros.Delicios!