Spaghete cu cârnați și sos simplu de roșii

Spaghete cu cârnați și sos simplu de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu cârnați și sos simplu de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, sare kosher, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghete cu cârnați și sos simplu de roșii, Spaghete Simple cu sos de roșii, și Prăjiți dovlecei Spaghetti cu sos de cârnați-roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Aranjați cârnații pe o foaie mică de copt. Se fierbe cârnații 5 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scoateți tigaia din cuptor (nu opriți broilerul).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați cârnații în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile într-un singur strat pe foaia de copt. Fierbeți feliile de cârnați 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Așezați roșiile într-un robot de bucătărie; procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul tocat; saut 1 minut. Se amestecă roșiile, zahărul și sarea; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați cârnați și paste fierte în tigaie; aruncați bine. Se acoperă cu busuioc proaspăt și Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista