Spaghete cu Chorizo și migdale

Spaghete cu Chorizo și migdale
Spaghetele cu Chorizo și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 806 calorii, 29G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Cu Chorizo Și Migdale, Varză de Bruxelles cu Chorizo, stafide și migdale, și Frunze de varză de Bruxelles cu Chorizo și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul, apa, vinul, șofranul și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mică, apoi reduceți focul și păstrați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
ApăApă
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati usturoiul până la auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Se adaugă chorizo și saut până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Transferați cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Se adauga untul in oala si ceapa saut pana devine aurie, aproximativ 5 minute, apoi se adauga pastele si saut pana se sparg Fideos-urile cu o lingura de lemn, pana devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați amestecul de bulion și gătiți, acoperit, până când tot lichidul este absorbit, aproximativ 6 minute. Se amestecă năutul, chorizo, usturoiul, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BulionBulion
8
Serviți pastele presărate cu migdale și stropite cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista