Spaghete cu chiftele siciliene

Spaghete cu chiftele siciliene
Spaghetele cu chiftele siciliene necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1191 calorii, 46G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, parmezan, roșii în suc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Tort Sicilian cu spaghete (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), Sos De Spaghete Siciliene, și Sos De Spaghete Siciliene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ceapa; saut până la aur, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșiile cu sucuri și 2 linguri busuioc; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când sosul se îngroașă, rupând roșiile cu furculița, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SosSos
5
Se amestecă în 2 linguri busuioc. Se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc
SosSos
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. foaie de copt ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă firimiturile și laptele într-un castron mediu; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă parmezanul, ceapa, busuiocul, oul, usturoiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
OuăOuă
4
Adăugați cârnați, nuci de pin și coacăze; se amestecă bine. Folosind mâinile umede, formați amestecul în bile de 1 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
CârnațiCârnați
5
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până când chiftelele sunt maro deschis și fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se adaugă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgere. Movilă în farfurie. Aduceți sosul și chiftelele la foc mic. Lingură peste spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SpagheteSpaghete
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista