Spaghete Cu Broccoli Rabe Și Pastă De Roșii Uscate

Spaghetele cu Broccoli rabe și pasta de roșii uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 523 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de oțet de vin, brânză pecorino, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Broccoli rabe & sundried tomate Paste coace, Pastă De Roșii Uscată La Soare, și 5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot