Spaghete cu arome spaniole
Spaghete cu arome spaniole ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 494 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cârnați de chorizo, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 53 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spaghete Spaniole, Spaniolă Chorizo Spaghetti Carbonara, și Spaghete spaniole cu creveți și Chorizo.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie cu apă la foc mare pentru a fierbe. Între timp, tăiați chorizo în fâșii cu foarfeca și tocați pătrunjelul și ardeii (verificați mai întâi semințele rătăcite).
Când apa fierbe rapid, adăugați spaghetele cu o măsură bună de sare, amestecați și reveniți la fierbere. Gatiti timp de 3 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul, adăugați chorizo și ardei și mult piper negru. Gatiti un minut sau cam asa ceva, pana se incalzeste si sucurile sunt colorate in rosu din boia de ardei din chorizo. Scoateți o jumătate de cană de apă pentru paste din tigaie, scurgeți restul și răsturnați spaghetele în tigaie.
Adăugați pătrunjelul și parmezanul, aruncați bine și stropiți în apa pentru Paste, pentru a se umezi. Mână rotundă parmezan suplimentar la masă.