Spaghete Coapte

Spaghete Coapte
Spaghetele coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 374 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 156 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de roșii, piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Spaghete Coapte, Spaghete Coapte, și Spaghete Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas, combinați roșiile, sosul de roșii, apa, ceapa, ardeii, usturoiul, pătrunjelul, amestecurile de condimente, zahărul și frunzele de dafin. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se lasă la foc mic, acoperit, timp de 1 oră. Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu-mare pana cand este complet fiert, fara a ramane culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
TigaieTigaie
3
Scurgeți grăsimea din carne, apoi adăugați carnea de vită măcinată în vas. Se fierbe încă 20 de minute. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Acoperiți fundul unei tigaie de 13 x 9 x 2 inci cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PastePaste
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
TigaieTigaie
4
Adăugați un strat de paste și apoi puțin mai puțin de 1/2 din fiecare brânză; repetați straturile, terminând cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
5
Coaceți în cuptor timp de 30 de minute. Topiți caserola cu brânza rămasă, întoarceți-o la cuptor și continuați să gătiți până când brânza este topită și bulbucată, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în pătrate înainte de servire.
7
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista