Spaetzle în unt brun de salvie
Spaetzle în Sage Brown Butter ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 108 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Spaetzle De Dovleac Cu Unt Brun, Spaetzle cu unt brun cu Prosciutto și Broccoli rabe, și Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.2
Combinați laptele, ouăle și nucșoara în procesor; se amestecă până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați sare și făină pulsând până când aluatul este doar neted, aproximativ 30 de secunde (aluatul va fi foarte gros și lipicios).3 Lucrul în loturi, se toarnă aluat prin fante lingura sau răzătoare a avut loc deasupra apei de fierbere, presarea cu spatula pentru a forma fire. Se amestecă ușor pentru a preveni lipirea. Fierbeți până când spaetzle plutește la suprafață, apoi continuați să gătiți cu 1 minut mai mult.4 folosind lingura cu fante, transferați spaetzle într-un vas mare de copt cu unt. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.).5 gătiți untul și salvia în tigaie mare și grea la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați spaetzle și aruncați până se încălzește. Condimentează după gust cu sare și piper.6 împărțiți între plăci.7
Sotate 1 ceapa mica taiata cubulete in unt.