Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați
Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ulei, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați, Brats la tigaie cu Spaetzle de pătrunjel și muștar, slănină și sos de mere, și Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: mixer stand cu mașină de tocat carne și accesorii pentru corn de cârnați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat Carne
Stand Mixer
2
Pentru cârnați: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
4
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. (Puteți adăuga puțin mai mult dacă cârnații sunt mari.) Acoperiți și gătiți până când apa este aproape evaporată și cârnații sunt fermi, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Pentru spaetzle: într-un robot de bucătărie, combinați ardeii prăjiți, brânza și bulionul de pui și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ardei
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Într-o oală mare la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere. În timp ce apa se încălzește, într-un castron amestecați 1/2 cană piure de ardei roșu, făină, ouă, pătrunjel, 1/2 cană apă și sare. Se amestecă până se amestecă bine. Nu amestecați prea mult! Peste amestecare va avea ca rezultat un aluat dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Pătrunjel
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Bol
7
Odată ce apa fierbe, reduceți focul la mediu. Strângeți sau apăsați aluatul printr-un aparat de spaetzle sau printr-o strecurătoare mare găurită. Această presare trebuie finalizată într-o manieră rapidă, permițând astfel aluatului să gătească uniform. Odată ce spaetzle a fost aruncat în apă, gătiți timp de 2 până la 3 minute, amestecând pe tot parcursul timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Odată gătit, scoateți-l de pe foc și scurgeți-l printr-o strecurătoare pentru a prelua spaetzle.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Se scurge bine.
10
Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu, adăugați untul și șalotele, gătind până când șalotele devin maro deschis, apoi degelați cu vinul. Odată deglazat, adăugați smântâna, cimbru, Dijon și sare și piper, după gust. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți până când crema s-a îngroșat, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Unt
Cremă
Sos
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc și se amestecă brânza. Aruncați spaetzle în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
12
Feliați cârnații și serviți alături de spaetzle în sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Cârnați
13
Așezați umărul de porc într-un castron și păstrați-l la rece până când este gata de utilizare. Umpleți un castron mare cu gheață și așezați deasupra vasul cu umăr de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Măcinați umărul de porc o dată printr-un disc de măcinat cu găuri mari și din nou printr-un disc cu găuri medii. Grind carnea în castron așezat pe gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Carne
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Condimentați carnea de porc cu chimen, coriandru măcinat, oregano proaspăt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Oregano Proaspăt
Semințe De Chimen
Carne De Porc
Sare
16
Se amestecă pentru a se combina bine.
17
Gatiti o cantitate mica de amestec de carne pentru a testa condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Carne
18
Adăugați mai multe condimente și sare, dacă este necesar. Se amestecă bine într-un strop de apă rece. Lăsați carnea de porc condimentată să se răcească pe gheață sau în frigider înainte de a o umple în carcasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Condimente
Apă
Carne De Porc
Sare
Gheață
19
Înlocuiți accesoriul polizorului cu claxonul. (Asigurați-vă că ați curățat bine zona de atașare înainte de a continua.) Frecați uleiul pe corn, apoi puneți carcasa, lăsând câțiva centimetri de slăbiciune la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
20
Umpleți carcasa, legați capetele și înțepați cârnații cu un știft sau vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
21
Dați la frigider cârnații până când sunt gata de gătit.