Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați
Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ulei, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați, Brats la tigaie cu Spaetzle de pătrunjel și muștar, slănină și sos de mere, și Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: mixer stand cu mașină de tocat carne și accesorii pentru corn de cârnați
Pentru cârnați: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. (Puteți adăuga puțin mai mult dacă cârnații sunt mari.) Acoperiți și gătiți până când apa este aproape evaporată și cârnații sunt fermi, 15 până la 20 de minute.
Pentru spaetzle: într-un robot de bucătărie, combinați ardeii prăjiți, brânza și bulionul de pui și piureul până se omogenizează.
Într-o oală mare la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere. În timp ce apa se încălzește, într-un castron amestecați 1/2 cană piure de ardei roșu, făină, ouă, pătrunjel, 1/2 cană apă și sare. Se amestecă până se amestecă bine. Nu amestecați prea mult! Peste amestecare va avea ca rezultat un aluat dur.
Odată ce apa fierbe, reduceți focul la mediu. Strângeți sau apăsați aluatul printr-un aparat de spaetzle sau printr-o strecurătoare mare găurită. Această presare trebuie finalizată într-o manieră rapidă, permițând astfel aluatului să gătească uniform. Odată ce spaetzle a fost aruncat în apă, gătiți timp de 2 până la 3 minute, amestecând pe tot parcursul timpului de gătit.
Odată gătit, scoateți-l de pe foc și scurgeți-l printr-o strecurătoare pentru a prelua spaetzle.
Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu, adăugați untul și șalotele, gătind până când șalotele devin maro deschis, apoi degelați cu vinul. Odată deglazat, adăugați smântâna, cimbru, Dijon și sare și piper, după gust. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți până când crema s-a îngroșat, 5 până la 6 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza. Aruncați spaetzle în sos.
Feliați cârnații și serviți alături de spaetzle în sos de smântână.
Așezați umărul de porc într-un castron și păstrați-l la rece până când este gata de utilizare. Umpleți un castron mare cu gheață și așezați deasupra vasul cu umăr de porc.
Măcinați umărul de porc o dată printr-un disc de măcinat cu găuri mari și din nou printr-un disc cu găuri medii. Grind carnea în castron așezat pe gheață.
Condimentați carnea de porc cu chimen, coriandru măcinat, oregano proaspăt și sare.
Se amestecă pentru a se combina bine.
Gatiti o cantitate mica de amestec de carne pentru a testa condimentele.
Adăugați mai multe condimente și sare, dacă este necesar. Se amestecă bine într-un strop de apă rece. Lăsați carnea de porc condimentată să se răcească pe gheață sau în frigider înainte de a o umple în carcasă.
Înlocuiți accesoriul polizorului cu claxonul. (Asigurați-vă că ați curățat bine zona de atașare înainte de a continua.) Frecați uleiul pe corn, apoi puneți carcasa, lăsând câțiva centimetri de slăbiciune la sfârșit.
Umpleți carcasa, legați capetele și înțepați cârnații cu un știft sau vârful unui cuțit.
Dați la frigider cârnații până când sunt gata de gătit.