Spaetzle

Spaetzle
Spaetzle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 155 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Spaetzle, Spaetzle, și Spaetzle Herbed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, piperul și nucșoara. Într-un alt bol de amestecare, bateți ouăle și laptele împreună. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul de ouă-lapte. Trageți treptat făina din părți și combinați bine; aluatul trebuie să fie neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Aduceți 3 litri de apă sărată la fiert într-o oală mare, apoi reduceți la foc mic. Pentru a forma spaetzle, țineți o strecurătoare mare sau o lingură cu fante peste apa care fierbe și împingeți aluatul prin găuri cu o spatulă sau o lingură. Faceți acest lucru în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați oala. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute sau pana cand spaetzle pluteste la suprafata, amestecand usor pentru a preveni lipirea. Aruncați spaetzle - ul într-un colizor și dați-i o clătire rapidă cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați spaetzle; aruncând pentru a acoperi. Gătiti spaetzle-ul timp de 1 până la 2 minute pentru a da tăiței o anumită culoare, apoi presărați cu arpagicul tocat și condimentați cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste
UntUnt
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista