Souvlaki de miel cu sos de scufundare Feta-mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Souvlaki de miel cu sos de scufundare Feta-mentă. Această rețetă face 4 porții cu 717 calorii, 31g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, lămâi, pilaf de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Scufundare Feta-Mentă, Fritters de mazăre, mentă și Feta cu sos de scufundare de mentă cu iaurt (fără Gluten, fără cereale), și Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați mielul, amestecând pentru a acoperi. Marinați la frigider 1 până la 2 ore.
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Filetați mielul, ceapa, roșiile și lămâile uniform pe frigarui. Frigarui la gratar 5 minute pe fiecare parte.
Se servește cu pilaf de orez și sos de scufundare Feta-mentă.