Southwestern Souffl Rulou

Southwestern Souffl Rulou
Southwestern souffl ruloul de Sud-Vest necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână brânză monterey jack, coriandru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o pâine. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sufleu Roll-Up, Rulou De Sufle De Șuncă Și Brânză, și Rulouri De Pui Din Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie; adăugați cartofi și următoarele 4 ingrediente. Saut 20 de minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă șunca și următoarele 3 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CartofiCartofi
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți împreună 1/4 cană de unt, făină și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță grea la foc mic până se omogenizează; gatiti, batand constant, 3 minute sau pana cand clocoteste. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de lapte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
5
Se toarnă aluatul într-un castron mare și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Căptușiți o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci cu hârtie pergament; ungeți ușor hârtia cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
7
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; se pliază în aluat și se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
TigaieTigaie
8
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Întoarceți sufletul pe un prosop de pânză și îndepărtați hârtia. Întoarceți hârtia în tigaie. Top souffl uniform cu amestec de legume, și se presară cu brânză. Începând de la o parte lungă, roll up, jellyroll moda; locul rola, partea cusătură în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește. Feliați cu un cuțit zimțat și serviți cu Salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
11
Garnisiți, dacă doriți.
1
Combinați 1/2 cană parmezan ras, 1/2 cană (2 uncii) brânză Monterey Jack mărunțită și 1/2 cană (2 uncii) brânză mozzarella mărunțită și presărați peste souffl; top cu 4 (1 uncie) felii de brânză provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Parmezan RasParmezan Ras
ProvoloneProvolone
2
Rulați și continuați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Presărați souffl cu 1 pachet (10 uncii) spanac tocat congelat, dezghețat și scurs bine; 1 pachet (4 uncii) brânză feta sfărâmată; și 1/2 cană măsline kalamata tăiate grosier. Taxați și continuați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Brânză FetaBrânză Feta
SpanacSpanac
2
Creveți și mărar: curățați 1 kilogram de creveți proaspeți de dimensiuni medii și devein, dacă doriți. Saut în 1 lingură de unt topit până la roz; se scurge și se toacă grosier. Se amestecă împreună creveți; 1 (8 uncii) pachet cremă de brânză, dedurizată; 1/2 linguriță sare; și 1/2 linguriță piper proaspăt măcinat până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
CrevețiCreveți
MărarMărar
SareSare
3
Se întinde peste souffl. Se acoperă cu 4 (1 uncie) felii de brânză provolone; rulați și procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista