Southwest Vegetarian Coace
Southwest vegetarian coace este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți mexicorn, fasole, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos Vegetarian De Pui Din Sud-Vest, Supă De Linte Vegetariană Din Sud-Vest, și {Vegetarian} salată de Paste sud-vest de 30 de minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți orezul și apa la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 35-40 de minute sau până se înmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați fasole, Mexicorn, roșii, salsa, smântână, brânză cheddar, piper și orez.
Transferați la o adâncime de 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu ceapă și măsline.
Coaceți, descoperit, 30 de minute.
Se presară cu brânză mexicană.
Coaceți 5-10 minute sau până când se încălzește și brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.