Southwest Rib-Eye Steaks

Southwest Rib-Eye fripturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați a.1. sos original, usturoi, fripturi de coaste de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Southwest Ribeye Steaks, Fripturi Salisbury În Stil Sud-Vest, și Chili ' s Southwest Eggrolls – bucurați-vă de acest restaurant preferat oriunde. Aceste rulouri de ou în stil sud-vest sunt delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se amestecă primele 4 ingrediente.
Fripturi la grătar 4 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F), periaj generos cu amestec de sos de friptură.
Tăiați fiecare friptură în jumătate pentru a servi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.