Southern Mac & Plăcintă Cu Brânză
Southern Mac & Cheese Pie este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 600 de calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 163 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți brânză cheddar, piper măcinat, macaroane de cot și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Pulverizați o caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă macaroanele și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand s-au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 8 minute; scurgere.
Topiți încet untul într-o oală mare la foc mic. Se amestecă laptele evaporat și piperul negru; gatiti pana se incalzeste.
Bateți ouăle într-un castron până se omogenizează; bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte evaporat în ouă, câte 1 lingură odată, până se încorporează bine.
Bateți amestecul de ouă înapoi în cratiță cu amestec de lapte evaporat. Continuați să încălziți ușor, amestecând constant, până când amestecul de lapte evaporat aproape ajunge la foc mic și sosul se îngroașă.
Se amestecă ușor sarea și macaroanele fierte în sos și se amestecă pentru a se combina.
Puneți 1/4 din amestecul de macaroane într-un strat în fundul vasului de caserolă pregătit și acoperiți cu 1 cană de brânză Cheddar mărunțită. Repetați straturile încă de trei ori; top ultimul strat de brânză cu boia de ardei după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește, aproximativ 20 de minute.