Sous Vide Sufleu De Ou
Sous Vide Egg Souffle este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Somon Sous Vide, Fripturi Sous-Vide, și Burgeri Sous-Vide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți pompa de circulație sous vide supreme sau de imersie la 156 buc. F. stabiliți mise en plus pentru ouă, deoarece doriți să lucrați rapid. Veți avea nevoie de patru foi cu două straturi de clingfilm puțin mai mari decât o bucată de hârtie standard, un tăietor rotund de 3" (aproximativ), un mixer de stand sau bătăi de mână, sfoară de bucătărie și fie o jumătate de tigaie (dacă aveți un sous vide supreme) sau ceva mic și puternic ponderat la care vă puteți lega sufleurile (dacă utilizați un circulator de imersie). Pentru metoda sous vide supreme, asigurați-vă că nivelul apei dvs. este suficient de ridicat încât atunci când așezați o jumătate de tigaie în interiorul Supremului (ar trebui să se potrivească perfect), acesta atinge doar apa.
Bateți albușurile și sarea până la vârfuri rigide.
Așezați tăietorul pe o suprafață plană și așezați o foaie de film agățat peste el, făcând o depresiune în filmul în care se află tăietorul. Lingurați albușul de ou bătut în depresiune până când tăietorul este aproape plin.
Așezați ușor gălbenușul de ou deasupra albului.
Puneți suficient alb peste gălbenuș pentru a-l acoperi.
Adunați filmul agățat ca și cum ar fi un ghiozdan și legați-l strâns chiar în vârful albușului de ou, astfel încât să aveți o poșetă de cerșetor.
Repetați rapid pentru ouăle rămase. (Pentru metoda circulatorului de imersie, legați poșetele cerșetorului în jurul obiectelor grele, astfel încât acestea să rămână scufundate în baia de apă.)
Aruncați suffl-urile în baia de apă (pentru sous vide supreme, acoperiți cu jumătate de tigaie, astfel încât tigaia să păstreze souff-urile scufundate, apoi umpleți jumătate de tigaie cu apă pentru stabilitate). Setați un cronometru timp de 24 de minute. Porniți cuptorul la fiert.
După ce au trecut 24 de minute, scoateți poșetele din Baia de apă, dezlegați-le rapid și cu grijă și așezați-le legați-le cu fața în sus pe o foaie de copt tapetată cu pergament, având grijă să nu rupeți suflul.
Așezați-le pe raft mediu în cuptor sub broiler și urmăriți cu atenție. Când souffl-ul tocmai începe să se rumenească în partea de sus, scoateți-l din cuptor. Acest lucru ar putea fi oriunde de la 2-4 minute. Nu doriți să gătiți prea mult sau gălbenușul dvs. își va pierde curgerea.
Serviți imediat peste legume, cu trufe, solo sau orice alt mod pe care îl considerați potrivit.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc]()
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.