Sous Vide Sufleu De Ou

Sous Vide Sufleu De Ou
Sous Vide Egg Souffle este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Somon Sous Vide, Fripturi Sous-Vide, și Burgeri Sous-Vide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți pompa de circulație sous vide supreme sau de imersie la 156 buc. F. stabiliți mise en plus pentru ouă, deoarece doriți să lucrați rapid. Veți avea nevoie de patru foi cu două straturi de clingfilm puțin mai mari decât o bucată de hârtie standard, un tăietor rotund de 3" (aproximativ), un mixer de stand sau bătăi de mână, sfoară de bucătărie și fie o jumătate de tigaie (dacă aveți un sous vide supreme) sau ceva mic și puternic ponderat la care vă puteți lega sufleurile (dacă utilizați un circulator de imersie). Pentru metoda sous vide supreme, asigurați-vă că nivelul apei dvs. este suficient de ridicat încât atunci când așezați o jumătate de tigaie în interiorul Supremului (ar trebui să se potrivească perfect), acesta atinge doar apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Bateți albușurile și sarea până la vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați tăietorul pe o suprafață plană și așezați o foaie de film agățat peste el, făcând o depresiune în filmul în care se află tăietorul. Lingurați albușul de ou bătut în depresiune până când tăietorul este aproape plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Așezați ușor gălbenușul de ou deasupra albului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
5
Puneți suficient alb peste gălbenuș pentru a-l acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
6
Adunați filmul agățat ca și cum ar fi un ghiozdan și legați-l strâns chiar în vârful albușului de ou, astfel încât să aveți o poșetă de cerșetor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Repetați rapid pentru ouăle rămase. (Pentru metoda circulatorului de imersie, legați poșetele cerșetorului în jurul obiectelor grele, astfel încât acestea să rămână scufundate în baia de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Aruncați suffl-urile în baia de apă (pentru sous vide supreme, acoperiți cu jumătate de tigaie, astfel încât tigaia să păstreze souff-urile scufundate, apoi umpleți jumătate de tigaie cu apă pentru stabilitate). Setați un cronometru timp de 24 de minute. Porniți cuptorul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
După ce au trecut 24 de minute, scoateți poșetele din Baia de apă, dezlegați-le rapid și cu grijă și așezați-le legați-le cu fața în sus pe o foaie de copt tapetată cu pergament, având grijă să nu rupeți suflul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați-le pe raft mediu în cuptor sub broiler și urmăriți cu atenție. Când souffl-ul tocmai începe să se rumenească în partea de sus, scoateți-l din cuptor. Acest lucru ar putea fi oriunde de la 2-4 minute. Nu doriți să gătiți prea mult sau gălbenușul dvs. își va pierde curgerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți imediat peste legume, cu trufe, solo sau orice alt mod pe care îl considerați potrivit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
TrufeTrufe

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista