Sour Saison (Pentru Homebrewers Avansate)
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Sour Saison (pentru Homebrewers avansați) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 40 și costă 2,5 USD pe porție. O porție conține 676 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână amestec de Roeselare ale, malț Munchen, starter de drojdie saison și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate), St. Benedict Belgian Dark Strong Ale (Pentru Homebrewers avansate), și Saison.
Instrucțiuni
Mash-în cele 12 1/4 kilograme de cereale până la 152 de litri de apă folosind 4 litri de apă la aproximativ 165 de litri de apă pe kilogram (1,3 litri de apă pe kilogram). Se amestecă timp de 2 minute pentru a preveni aglomerarea bilelor de cereale, creând o piure consistentă
Acoperiți piureul, descoperind doar pentru a amesteca scurt la fiecare 20 de minute.
Încălziți 4,75 galoane de apă de spargere la aproximativ 185 F.
După zdrobire timp de 60 de minute, amestecați și spargeți. Ar trebui să aveți aproximativ 6,5 galoane în ceainic.
Adăugați 1 uncie de hamei Willamette și aduceți la fierbere, neacoperit.
După un total de 50 de minute, adăugați 1 uncie de hamei Willamette.
După 60 de minute, scoateți-l de pe foc și răciți-l folosind un răcitor de must până la 75 F.
Transferați la un carboy și luați o citire gravitațională. Ar trebui să fie în jur de 1.068
Adăugați drojdiile de Saison și Roeselare Ale franceze și fermentați la 70 la 75 la 4 săptămâni.
Transferați într-un carboy secundar și îmbătrâniți la temperatura camerei într-un loc întunecat timp de cel puțin un an.
Butoi sau sticlă pentru un nivel mediu de carbonatare.