Soul Sweet ' Taters
Soul Sweet ' Taters este un vegetarian farfurie. O porție conține 409 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de vanillan, nuci pecan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sweet Soul ' Taters, Soul Sweet ' Taters, și Supă caldă de cartofi dulci pentru suflet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți cartofii dulci pe suportul cuptorului și coaceți până la furculiță, aproximativ 45 de minute. Când cartofii au terminat de gătit, lăsați să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Feliați-le pe lungime și răzuiți carnea cu o furculiță într-un castron mare. Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Adăugați zahărul granulat, laptele, ouăle, vanilia și sarea în castron cu cartofii dulci. Mash amestecul cu un masher de cartofi până când este combinat și ușor cocoloaș-nu doriți să fie perfect neted.
Acum, într-un bol separat, zdrobiți zahărul brun, nucile pecan, făina și untul cu un tăietor de patiserie sau furculiță până când sunt bine combinate. Amestecul ar trebui să semene cu o crăpătură.
Întindeți amestecul de cartofi dulci într-un vas de copt în formă de oval de 14 căni și presărați amestecul de firimituri peste tot.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.