Souffl XLD Caserola De Crab Curry

Souffl XLD Caserola De Crab Curry
Souffl XVD curry crab caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.79 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, carne de crab din spate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Curry, Quiche De Crab Curry, și Pizza Cu Crab Curry.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de caserolă de 3 litri, adânc de 2 1/2 până la 3 inci, cu 2 lingurițe de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Presărați 1/4 cană parmezan în farfurie pentru a acoperi ușor fundul și părțile laterale și puneți vasul deoparte. Separați albușurile de gălbenușuri, lăsând albușurile deoparte într-un bol mixer și rezervând doar 4 din cele 6 gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Topiți untul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și adăugați ciuperci și următoarele 5 ingrediente. Gatiti 4 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați făina peste amestecul de legume și gătiți, amestecând, 1 minut. Adăugați încet lapte și aduceți la fierbere, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
5
Scoateți de pe foc; bateți 4 gălbenușuri de ou rezervate în sos, pe rând, până când sunt amestecate. Se amestecă carnea de crab și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
CrabmeatCrabmeat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Bateți albușurile de ou în vasul mixerului la viteză mare până când sunt rigide și umflate, dar nu uscate. Amestecați un sfert din albușuri în amestec de crab pentru a slăbi; pliați albușurile rămase până când sunt doar combinate (aveți grijă să nu dezumflați volumul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați amestecul în vasul pregătit; presărați deasupra cu 1/4 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când este umflat și auriu și un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Serviți imediat.
11
Bazele caserolei: vasele din sticlă și ceramică (faianță) funcționează cel mai bine pentru gătitul caserolei, deoarece se încălzesc rapid și uniform. Dacă înlocuiți o tigaie metalică, caserola gătește de obicei mai încet, deci este posibil să trebuiască să creșteți temperatura cuptorului cu 25 pentru a compensa.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Începeți întotdeauna cu cele mai proaspete fructe de mare disponibile și uscați-le. Dacă utilizați fripturi sau fileuri individuale, selectați bucăți care au o grosime de cel puțin 1 inch. Dacă un singur file dintr-un pește mare se îngustează până la un capăt subțire, pliați capătul subțire sub pentru a ajuta fileul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Dacă fileul din caserolă este gros, lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți celelalte ingrediente pentru vas. Se va găti mai repede.
14
Fileurile groase sau fripturile, mai ales dacă sunt acoperite cu un sos sau topping, pot dura între 12 și 15 minute de coacere pe inch. Pentru a verifica dacă există coacere, tăiați fileul în partea cea mai groasă pentru a vedea dacă este opac în interior și se îndepărtează cu puțină rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
15
Rețetele cu caserole care solicită fructe de mare sau pește complet sau parțial gătite au nevoie doar de suficient timp la cuptor pentru a se încălzi, așa că un termometru citit instantaneu este util. Dacă mijlocul caserolei înregistrează 160, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
16
Dacă faceți o caserolă cu fructe de mare gătite care se adaugă la un sos, încălziți sosul separat, amestecați peștele rece și gătit, apoi asamblați vasul. Acest lucru va accelera timpul în cuptor și va împiedica peștele să se dezintegreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
17
Nu gătiți pește Până nu se fulgi ușor - până în acel moment, peștele a renunțat la toate sucurile sale, făcându-l uscat și lăsând multă apă în vas. Dacă se întâmplă acest lucru, lingurați sucurile înapoi peste pește atunci când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
18
Amintiți-vă, caserola va continua să gătească odată ce este scoasă din cuptor, deci este mai bine să o scoateți mai devreme decât mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista