Souffl XLD Caserola De Crab Curry

Souffl XLD Caserola De Crab Curry
Souffl XVD curry crab caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 208 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $1.79 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, carne de crab din spate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Curry, Quiche De Crab Curry, și Pizza Cu Crab Curry.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de caserolă de 3 litri, adânc de 2 1/2 până la 3 inci, cu 2 lingurițe de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
Presărați 1/4 cană parmezan în farfurie pentru a acoperi ușor fundul și părțile laterale și puneți vasul deoparte. Separați albușurile de gălbenușuri, lăsând albușurile deoparte într-un bol mixer și rezervând doar 4 din cele 6 gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Topiți untul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și adăugați ciuperci și următoarele 5 ingrediente. Gatiti 4 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați făina peste amestecul de legume și gătiți, amestecând, 1 minut. Adăugați încet lapte și aduceți la fierbere, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Scoateți de pe foc; bateți 4 gălbenușuri de ou rezervate în sos, pe rând, până când sunt amestecate. Se amestecă carnea de crab și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
CrabmeatCrabmeat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Bateți albușurile de ou în vasul mixerului la viteză mare până când sunt rigide și umflate, dar nu uscate. Amestecați un sfert din albușuri în amestec de crab pentru a slăbi; pliați albușurile rămase până când sunt doar combinate (aveți grijă să nu dezumflați volumul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați amestecul în vasul pregătit; presărați deasupra cu 1/4 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când este umflat și auriu și un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
10
Serviți imediat.
11
Bazele caserolei: vasele din sticlă și ceramică (faianță) funcționează cel mai bine pentru gătitul caserolei, deoarece se încălzesc rapid și uniform. Dacă înlocuiți o tigaie metalică, caserola gătește de obicei mai încet, deci este posibil să trebuiască să creșteți temperatura cuptorului cu 25 pentru a compensa.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Începeți întotdeauna cu cele mai proaspete fructe de mare disponibile și uscați-le. Dacă utilizați fripturi sau fileuri individuale, selectați bucăți care au o grosime de cel puțin 1 inch. Dacă un singur file dintr-un pește mare se îngustează până la un capăt subțire, pliați capătul subțire sub pentru a ajuta fileul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Dacă fileul din caserolă este gros, lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți celelalte ingrediente pentru vas. Se va găti mai repede.
14
Fileurile groase sau fripturile, mai ales dacă sunt acoperite cu un sos sau topping, pot dura între 12 și 15 minute de coacere pe inch. Pentru a verifica dacă există coacere, tăiați fileul în partea cea mai groasă pentru a vedea dacă este opac în interior și se îndepărtează cu puțină rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Rețetele cu caserole care solicită fructe de mare sau pește complet sau parțial gătite au nevoie doar de suficient timp la cuptor pentru a se încălzi, așa că un termometru citit instantaneu este util. Dacă mijlocul caserolei înregistrează 160, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Dacă faceți o caserolă cu fructe de mare gătite care se adaugă la un sos, încălziți sosul separat, amestecați peștele rece și gătit, apoi asamblați vasul. Acest lucru va accelera timpul în cuptor și va împiedica peștele să se dezintegreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Nu gătiți pește Până nu se fulgi ușor - până în acel moment, peștele a renunțat la toate sucurile sale, făcându-l uscat și lăsând multă apă în vas. Dacă se întâmplă acest lucru, lingurați sucurile înapoi peste pește atunci când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
18
Amintiți-vă, caserola va continua să gătească odată ce este scoasă din cuptor, deci este mai bine să o scoateți mai devreme decât mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista