Souffl Individual De Ciocolată 6s

Souffl Individual De Ciocolată 6s
Individuale de ciocolata souffl Bucks ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 2 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, albuș de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Souffl Individual De Ciocolată 6s, Souffl Individual De Ciocolată 6s, și Espresso Individual De Ciocolată Souffl 6s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți 2 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit și presărați cu 2 lingurițe de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Așezați ramekinele pe o foaie de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Combinați apa și următoarele 5 ingrediente (apă prin gălbenușul de ou) în partea de sus a unui cazan dublu. Gatiti peste apa clocotita pana se ingroasa (aproximativ 10 minute), amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc; se adaugă vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Bateți albușul de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 lingură de zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Lingurați uniform în ramekinele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Presărați fiecare suflet cu 1 linguriță de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista