Souffl de usturoi la cuptor de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 453 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet, frunze de la câteva crenguțe de cimbru, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sufleuri De Brânză Coapte De Două Ori, Souffl de spanac copt de două ori 6s, și Souffl de brânză de două ori coapte-6s.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt și adăugați usturoiul, 1/4 linguriță sare, piper după gust, 3/4 cană apă și oțetul. Fierbeți acoperit timp de 10 minute, apoi descoperiți și fierbeți până când apa s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Unt
Usturoi
Piper
Apă
Sare
2
Adăugați laptele, aduceți la fierbere, apoi procesați într-un blender. Măsurați 1 cană amestec de usturoi-lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți untul rămas și amestecați făina și cimbru. Gatiti un minut, apoi faceti un sos alb amestecand treptat laptele de usturoi pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Cimbru
Lapte
4
Se transferă într-un castron mare, se adaugă brânza rasă, trei sferturi din parmezan, apoi gălbenușurile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Parmezan
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți cuptorul la 350 de grade F (325 de grade F convecție). Ungeți vasele individuale souffl și pudrați părțile laterale cu parmezanul rămas; dacă mai rămâne, amestecați în sos. Se pune într-o tigaie și se pune un ibric la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
6
Bateți albușurile până când sunt ferme, dar nu uscate. Îndoiți jumătate în baza souffl și apoi adăugați restul. Se toarnă în vase (se umple aproape până la vârf), se toarnă apă fiartă în tigaie la o treime din adâncimea vaselor și se coace timp de 20-25 de minute, până se umflă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească—se vor scufunda.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Când se răcește, rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi fiecare suflu de sânge, ridicați-vă ușor pe mână, apoi puneți drumul corect pe un vas mare sau 6 feluri de mâncare gratinate. (Puteți face souffl-ul cu o zi înainte sau chiar să le înghețați. Asigurați-vă că sunt la temperatura camerei înainte de a doua coacere.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Pentru a servi, setați cuptorul la 400 de grade F (375 de grade F convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se amestecă smântâna cu sare și piper, nucșoară rasă și parmezan sau altă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Brânză
Nucșoară
Cremă
11
Se toarnă peste suffl pentru a acoperi complet, apoi, dacă doriți, presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
12
Se coace 10-15 minute, până devine auriu și sosul clocotește. Ei vor reîncărca ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
FĂ-O SĂ ARATE GROZAV
14
Îmi place să pun câteva căței de usturoi confit în jurul fiecărui suflu de suc în timp ce iese din cuptor. Pentru a face acest lucru, braconez căței de usturoi cu coajă în ulei de măsline pentru a acoperi 20 de minute până se înmoaie. Uleiul în care a fost gătit usturoiul este util pentru alte feluri de mâncare și pansamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Confit De Usturoi
Ulei De Măsline
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
De la o masă în Tarn de Orlando Murrin. Text copyright 2009 de Orlando Murrin și Peter Steggall; fotografii Copyright 2009 de Jonathan Buckley. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a Harry N. Abrams, Inc.