Lemon souffl cu sos de zară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri de mâncare. O porție conține 202 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Încercați Tartlete de souffl de lamaie cu migdale zaharisite si sos de mure, Panna Cotta cu lămâie-zară cu sos de afine, și Cele mai pufoase clătite cu zară cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti sufletele, înveliți ușor 8 (8 uncii) feluri de mâncare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
3
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Combinați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de făină și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță grea la foc mediu, amestecând cu un bici. Adăugați treptat lapte cu conținut redus de grăsimi, amestecând bine cu un bici; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand este gros si bubuit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Scoateți din căldură.
6
Adăugați unt; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați coaja, sucul și gălbenușurile de ou; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Suc
Carne De Vită
9
Așezați albușurile de ou într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu suprasolicitați). Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de lămâie și pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Lămâie
Zahăr
11
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți sufletele din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
12
Coaceți 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în partea de souffl iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/4 cană de zahăr, 2 linguri de făină și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Combinați Zara cu conținut scăzut de grăsimi și oul, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat amestecul de zară în tigaie, amestecând constant cu un bici. Gatiti amestecul timp de 10 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand constant cu un tel.