Souffl De Ciocolata 8

Souffl De Ciocolata 8
Chocolate souffl este un vegetarian și fără gluten garnitură. Această rețetă este nesănătoase de la o porție acoperă 4% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de zahăr granulat aproximativ s, 71% ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 410 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, Sufleu De Lichior De Portocale De Ciocolată Cu Rețetă De Sos De Ciocolată, și Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 390 F cu ventilatorul de convecție oprit. Ungeți generos patru ramekine, asigurându-vă că ungeți chiar la marginea ramekinului. Zahăriți uniform interiorul cu unt, atingând excesul și lăsați ramekinii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați bomboanele tocate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați laptele și smântâna și dați la fiert. Scoateți imediat lichidul și turnați peste ciocolata tocată. Lăsați-l să stea câteva minute, apoi amestecați cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Puneți o oală cu câțiva centimetri de apă pe aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Așezați vasul cu ciocolată topită peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați apa și pudra de cacao și amestecați frecvent, până când amestecul devine gros, lucios și neted, aproximativ 5 minute. Opriți focul și scoateți vasul din oală, dar așezați-l înapoi deasupra apei fierbinți, dacă este necesar. Scopul este de a menține amestecul astfel încât să fie cald, nu fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
În vasul unui mixer de stand, bateți albușurile la înălțime folosind un accesoriu de tel până când încep să devină spumoase. Încetiniți viteza mixerului și adăugați zahărul și sarea treptat, apoi reveniți la viteză mare și bateți amestecul de albuș de ou la vârfuri ferme, lucioase și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Sacrificați aproximativ 1/4 din bezea amestecând-o bine cu amestecul de ciocolată pentru a o ușura. Apoi pliați bezea rămasă, având grijă să nu vă dezumflați. De îndată ce nu mai există dungi albe, introduceți amestecul în ramekinele pregătite chiar în partea de sus, apoi neteziți vârfurile cu o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Așezați ramekinele pe o tavă de foi și coaceți în centrul cuptorului timp de 12 minute pentru un sufleu umed în interior, 13-14 pentru unul mai uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Serviți imediat.
11
De asemenea, puteți alege să pregătiți sufleurile în avans. Dacă acesta este cazul, înfășurați fiecare ramekin cu plastic și puneți-l la frigider cu până la o zi înainte. Când este gata, Preîncălziți cuptorul și coaceți sufleurile timp de 15 minute, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista