Souffl De Ciocolata 8
Chocolate souffl este un vegetarian și fără gluten garnitură. Această rețetă este nesănătoase de la o porție acoperă 4% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de zahăr granulat aproximativ s, 71% ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 410 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, Sufleu De Lichior De Portocale De Ciocolată Cu Rețetă De Sos De Ciocolată, și Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 390 F cu ventilatorul de convecție oprit. Ungeți generos patru ramekine, asigurându-vă că ungeți chiar la marginea ramekinului. Zahăriți uniform interiorul cu unt, atingând excesul și lăsați ramekinii deoparte.
Așezați bomboanele tocate într-un castron mare.
Combinați laptele și smântâna și dați la fiert. Scoateți imediat lichidul și turnați peste ciocolata tocată. Lăsați-l să stea câteva minute, apoi amestecați cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Puneți o oală cu câțiva centimetri de apă pe aragaz la foc mediu.
Așezați vasul cu ciocolată topită peste el.
Adăugați apa și pudra de cacao și amestecați frecvent, până când amestecul devine gros, lucios și neted, aproximativ 5 minute. Opriți focul și scoateți vasul din oală, dar așezați-l înapoi deasupra apei fierbinți, dacă este necesar. Scopul este de a menține amestecul astfel încât să fie cald, nu fierbinte.
În vasul unui mixer de stand, bateți albușurile la înălțime folosind un accesoriu de tel până când încep să devină spumoase. Încetiniți viteza mixerului și adăugați zahărul și sarea treptat, apoi reveniți la viteză mare și bateți amestecul de albuș de ou la vârfuri ferme, lucioase și netede.
Sacrificați aproximativ 1/4 din bezea amestecând-o bine cu amestecul de ciocolată pentru a o ușura. Apoi pliați bezea rămasă, având grijă să nu vă dezumflați. De îndată ce nu mai există dungi albe, introduceți amestecul în ramekinele pregătite chiar în partea de sus, apoi neteziți vârfurile cu o spatulă offset.
Așezați ramekinele pe o tavă de foi și coaceți în centrul cuptorului timp de 12 minute pentru un sufleu umed în interior, 13-14 pentru unul mai uscat.
De asemenea, puteți alege să pregătiți sufleurile în avans. Dacă acesta este cazul, înfășurați fiecare ramekin cu plastic și puneți-l la frigider cu până la o zi înainte. Când este gata, Preîncălziți cuptorul și coaceți sufleurile timp de 15 minute, apoi serviți imediat.