Souffl de brânză și Squash 8s
Brânză și suc de fructe souffl suc de fructe ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,7 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, sare, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Souffl cu trei brânzeturi 8S, Sufleuri Cu Trei Brânzeturi, și Sufleuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți tigaia fierbinte din cuptor; topiți untul în tigaie.
Adăugați dovlecei și următoarele 3 ingrediente (prin șalotă) în tigaie.
Presărați amestecul de dovlecei cu 1/4 linguriță sare și piper; aruncă.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată. Amestec rece de dovlecei.
Așezați amestecul de dovlecei într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Răzuiți amestecul de dovlecei într-un castron.
Reduceți temperatura cuptorului la 425 și introduceți o foaie de copt cu margini în cuptor.
Așezați pâinea franceză într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când pesmetul fin măsoară aproximativ 1/2 cană. Înveliți ușor 5 (8 uncii) souffl ramekins cu spray de gătit; presărați firimituri uniform peste vase.
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie, grea, la foc mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si clocotita.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de dovlecei și gălbenușurile de ou.
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii (nu bateți prea mult). Amestecați ușor un sfert de albușuri în amestec de dovlecei; pliați ușor în albușurile rămase. Împărțiți amestecul uniform între preparatele preparate. Atingeți brusc vasele pe tejghea de 2 până la 3 ori până la nivel.
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; se introduce în cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 35
Coaceți sufletele la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii, umflate și setate.