Souffl de brânză și Squash 8s

Souffl de brânză și Squash 8s
Brânză și suc de fructe souffl suc de fructe ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,7 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, sare, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Souffl cu trei brânzeturi 8S, Sufleuri Cu Trei Brânzeturi, și Sufleuri De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Scoateți tigaia fierbinte din cuptor; topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Adăugați dovlecei și următoarele 3 ingrediente (prin șalotă) în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați amestecul de dovlecei cu 1/4 linguriță sare și piper; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată. Amestec rece de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați amestecul de dovlecei într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Răzuiți amestecul de dovlecei într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
7
Reduceți temperatura cuptorului la 425 și introduceți o foaie de copt cu margini în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Așezați pâinea franceză într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când pesmetul fin măsoară aproximativ 1/2 cană. Înveliți ușor 5 (8 uncii) souffl ramekins cu spray de gătit; presărați firimituri uniform peste vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet FinPesmet Fin
Spray De GătitSpray De Gătit
Pâine FrancezăPâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
10
Combinați făina și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie, grea, la foc mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
11
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
12
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de dovlecei și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Suc De FructeSuc De Fructe
13
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii (nu bateți prea mult). Amestecați ușor un sfert de albușuri în amestec de dovlecei; pliați ușor în albușurile rămase. Împărțiți amestecul uniform între preparatele preparate. Atingeți brusc vasele pe tejghea de 2 până la 3 ori până la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; se introduce în cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
15
Coaceți sufletele la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii, umflate și setate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 48 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista