Brânză și suc de fructe souffl suc de fructe ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,7 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, sare, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Souffl cu trei brânzeturi 8S, Sufleuri Cu Trei Brânzeturi, și Sufleuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Scoateți tigaia fierbinte din cuptor; topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Adăugați dovlecei și următoarele 3 ingrediente (prin șalotă) în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați amestecul de dovlecei cu 1/4 linguriță sare și piper; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Fructe
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată. Amestec rece de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați amestecul de dovlecei într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Răzuiți amestecul de dovlecei într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
7
Reduceți temperatura cuptorului la 425 și introduceți o foaie de copt cu margini în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Așezați pâinea franceză într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când pesmetul fin măsoară aproximativ 1/2 cană. Înveliți ușor 5 (8 uncii) souffl ramekins cu spray de gătit; presărați firimituri uniform peste vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Fin
Spray De Gătit
Pâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
10
Combinați făina și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie, grea, la foc mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
11
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
12
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de dovlecei și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Suc De Fructe
13
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii (nu bateți prea mult). Amestecați ușor un sfert de albușuri în amestec de dovlecei; pliați ușor în albușurile rămase. Împărțiți amestecul uniform între preparatele preparate. Atingeți brusc vasele pe tejghea de 2 până la 3 ori până la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; se introduce în cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
15
Coaceți sufletele la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii, umflate și setate.