Souffl de brânză de două ori coapte-6s
Souffl de brânză de două ori la cuptor are aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Sufleuri De Brânză Coapte De Două Ori, Souffl de brânză de capră de două ori coapte pe un pat de verdeață mixtă, și Souffl de brânză de capră de două ori coapte pe un pat de verdeață mixtă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți ușor șase ramekine de 150 ml cu ulei și acoperiți cu mămăligă, scuturând orice exces. Așezați ramekinele într-o formă mică de prăjire.
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță medie, amestecați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 min.
Se ia de pe foc și se toarnă laptele, puțin câte puțin, amestecând bine până când amestecul este neted.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întoarceți tigaia la foc și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc. Rezervați 1 lingură îngrămădită de parmezan și amestecați restul în amestec, cu muștarul, apoi brânza moale în linguri mici.
Se adaugă arpagicul, se condimentează cu piper și se lasă să se răcească ușor.
Între timp, faceți salsa.
Se amestecă împreună roșiile, ceapa, roșiile pure și ardeii iute. Se condimentează cu o măcinare de piper și se răcește.
Bateți gălbenușurile de ou în amestecul de brânză.
Bateți albușurile până la vârfuri rigide. Folosind o lingură mare de metal, pliați o lingură în amestec pentru a slăbi ușor. Îndoiți ușor și uniform albii rămași, pe jumătate odată, păstrând amestecul ușor și aerisit. Uniform lingură în feluri de mâncare ramekin pentru a umple.
Se toarnă apă rece în cositorul de prăjire pentru a veni la jumătatea părților laterale ale vaselor.
Coaceți timp de 15-18 minute până la aur pe partea de sus și a crescut. Scoateți cu grijă din tablă și lăsați să se răcească. Suflele se vor scufunda pe măsură ce se răcesc, pot fi lăsate timp de 20 de minute înainte de a coace din nou sau pot acoperi vasele odată reci și se păstrează peste noapte la frigider.
Când este gata de servit, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Dacă sufletele au fost în frigider, așezați-le la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute înainte de coacere. Întoarceți fiecare din vasul său și așezați-l, cu partea dreaptă în sus, pe o foaie de copt tapetată cu pergament de copt.
Presărați parmezanul rezervat peste fiecare souffl, apoi coaceți timp de 10 minute sau până când a crescut. Împrăștiați cu arpagic.
Serviți fiecare cu o grămadă de rachetă și salsa.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru sufleu. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc