Souff de spanac si usturoi verde 4
Spanacul și usturoiul verde souffl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,63 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, albușuri, gălbenușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sufleu Verde De Usturoi Și Spanac, Souff de spanac si usturoi verde 4, și Supă De Spanac Și Usturoi Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 euro F. Ungeți un vas de 6 cani souffl sau un vas gratinat și pudrați-l cu câteva linguri de parmezan.
Puneți usturoiul, smântâna și cimbru într-o cratiță mică la foc mic. Aduceți încet la fierbere, apoi opriți focul, acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute.
Spălați bine spanacul, apoi ofiliți-l într-o tigaie cu apa agățată de frunze. Puneți-l într-o strecurătoare, apăsați umezeala, apoi tocați-l bine.
Topiți cele 4 linguri de unt într-o cratiță, amestecați făina și gătiți timp de 1 minut amestecând.
Bateți laptele și amestecați până se îngroașă.
Adăugați 1 linguriță de sare, apoi amestecați brânza de capră și parmezanul rămas. Opriți focul și amestecați gălbenușurile de ou, spanacul și amestecul de usturoi-cremă. Se condimentează cu piper.
Bateti albusurile cu un praf de sare pana formeaza varfuri ferme care sunt doar putin pe partea moale. Îndoiți albii și baza împreună. Răzuiți aluatul în vasul pregătit și coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 25 de minute pentru un vas gratinat, 30 de minute dacă folosiți un vas souffl.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din arome locale de Deborah Madison Copyright (c) 2002 de Deborah Madison publicat de Broadway Books.Deborah Madison ' s Vegetarian Cooking for Everyone and the Savory Way, fiecare a câștigat premiul IACP Julia Child Cookbook of the Year. Gătitul Vegetarian pentru toată lumea a primit, de asemenea, un premiu James Beard, la fel ca local Flavors, cea mai recentă carte a ei. Ea este, de asemenea, autorul nominalizatului la premiul James Beard This Can ' t Be Tofu! și cartea de bucate Greens, care este acum un clasic. Locuiește în Galisteo, New Mexico.