Soubise De Ceapă Afumată
Afumat-ceapa Soubise ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucșoară, brânză gruyincrucrore, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Soubise De Nap Galben, Gatiti cartea: Mac și brânză cu Soubise, și Legume cu unt cu sos soubise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asamblați fumătorul răspândind 1/2 cană de așchii mici și uscate de lemn de esență tare pe fundul fumătorului, apoi așezați tava de scurgere și raftul direct pe așchii. (Pentru a juriza un fumător, tapetați un wok sau o tigaie de unică folosință din aluminiu cu folie rezistentă și întindeți cu așchii de lemn uscat; acoperiți cu un alt strat de foliepentru a prinde picurăriși un raft. Acoperiți wok-ul sau tigaia sigilându-l bine cu un capac sau o foaie de folie.)
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați o foaie de folie pe raftul pentru fumători; faceți găuri peste tot. Într-o zonă bine ventilată, puneți fumătorul la foc mare. Când fumul se ridică din toate părțile, întindeți ceapa peste folie. Acoperiți și fumați timp de 45 de secunde.
Într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți orezul timp de 3 minute; scurgere. Într-o caserolă din fontă emailată, topiți untul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Adăugați orezul, smântâna și nucșoara și dați la fiert. Acoperiți și coaceți până când ceapa este fragedă, 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Se amestecă brânza în ceapă și se coace 5 minute. Se condimentează cu sare și piper; se ornează cu arpagic.