Sote De Legume
Sote de legume este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. Dacă aveți frunze de mentă, usturoi, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Saut De Legume, Sote De Legume, și Sote De Legume Colorate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați uleiul de susan într-o tigaie dreaptă de 10 inci setată la foc mediu. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați usturoiul, ghimbirul, morcovii, sarea și piperul și sotati timp de 4 minute.
Adăugați mazărea de zahăr și continuați să sotati timp de 1 minut. În cele din urmă, adăugați varza savoy și ceapa verde și sotati un minut suplimentar.
Scoateți de pe foc, adăugați oțetul de vin de orez și amestecați pentru a combina, răzuind orice bucăți de pe fundul tigaiei.
Se presară cu cilantro sau mentă și se aruncă pentru a se combina.